dennis dinkgreve

Broodnodig punt voor SCPB ’22 tegen VIOS-W

Het is voor SCPB ’22 een moeizaam seizoen in de eerste klasse. De ploeg heeft al het hele seizoen te maken met flink wat blessures en sprokkelde tot dit weekend pas 6 punten bij elkaar. Midweeks werd besloten afscheid te nemen van trainer Patrick van Leeuwen. Oud-eerste elftalspeler Justin Ruijter nam dit weekend de honneurs waar en zag SCPB ’22 tegen VIOS-W een broodnodig punt pakken: 2-2.

SCPB ’22 schoot uit de startblokken en kwam al heel snel knap op voorsprong via Gianni Oosterhoff. Voor rust wisten de bezoekers via Sem Dekker op gelijke hoogte te komen. In de tweede helft nam VIOS-W via Sam Bruin de leiding. De ploeg dacht al eerder op voorsprong te komen. Een schot van Dekker leek via de lijn in het doel te gaan, maar de arbitrage oordeelde dat de bal niet over de lijn was geweest. Een paar minuten voor tijd kon SCPB ’22 weer op gelijke hoogte komen. Er werd een overtreding van goalie Coen Filee geconstateerd bij het uitkomen, waarna de bal op de stip ging. Dennis Dinkgreve stelde vanaf 11 meter een punt veilig.

Komend weekend komt SCPB ’22 niet in actie, op dinsdag 13 februari speelt het een inhaalduel tegen Fortuna Wormerveer, dat als concurrent beschouwd mag worden. Bekijk hier de stand en het programma in de Eerste klasse A

Archieffoto: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)