Home / Zaterdag 3c / Buitenboys maakt zelf de winnende treffer voor VVZ ’49

Buitenboys maakt zelf de winnende treffer voor VVZ ’49

In de zaterdag derde klasse heeft SC Buitenboys niet de eerste zege van het seizoen kunnen boeken. Het team van Patrick Bal moest in VVZ’49 haar meerdere erkennen.

Bekijk hier alle uitslagen en de tussenstand in zaterdag 3C

De twee ploegen gingen wel voor de winst maar veelal speelde de wedstrijd zich op het middenveld af. Na 25 minuten werd er dan toch gescoord maar niet door Buitenboys. Een afgeslagen aanval werd uiteindelijk onhoudbaar in de kruising geschoten 0-1. Voor die tijd waren er nauwelijks gevaarlijke momenten voor beiden doelen geweest. Niet veel later toch een mogelijkheid voor Buitenboys maar de inzet van Rowdy Moorman werd goed verwerkt door de VVZ’49 goalie. Later dan toch de gelijkmaker, Tim van Leerdam kopte een voorzet van Giovanni Kasanwirjo knap in 1-1.

De tweede helft kende eenzelfde beeld als de eerste. Veel balbezit voor beiden partijen maar het scoren was bij de teams deze middag een groot probleem. Opvallend was dan ook dat in de 62e minuut de winnende treffer van de gasten door Buitenboys werd gescoord. 1-2. Met nog een kwartier op de klok was het Calvin van Bruggen die na een mooie actie de paal nog raakte en vlak voor tijd zou Buitenboys nog een penalty moeten krijgen maar de arbiter wilde hier niets van weten. De eerste punten bleven dus nog uit voor Buitenboys dat komende wedstrijd een uitwedstrijd heeft bij FC Hilversum.

Tekst: Herman de Wit

Send this to a friend