Home / Algemeen / SC Buitenboys doet zichzelf te kort tegen Hees

SC Buitenboys doet zichzelf te kort tegen Hees

Zaterdag derdeklasser SC Buitenboys heeft zichzelf te kort gedaan in de wedstrijd tegen Hees. De ploeg van Patrick Bal was zaterdagmiddag te slordig en kon maar moeilijk de mogelijkheden benutten. De eerste twee duels gingen al verloren dus werd het tijd voor de eerste overwinning.

Bekijk hier alle uitslagen en de tussenstand in Zaterdag 3c

Buitenboys was eerst wel de betere ploeg, maar het vervolg was minder. Daarna werd het veelal een gelijkopgaande strijd tussen beide teams. Het verschil was dat de thuisclub beter was in de afronding. Hees kwam dan ook op 1-0, de rechterspits van Hees ging goed doorging en wist de bal in de linkerbovenhoek te knallen. Een tegenvaller voor de Almeerders, die hierdoor toch wat van slag waren. Buitenboys kwam wel terug, maar vaak was de eindpass niet goed. Daardoor bleven goals uit voor de Almeerders. Vlak voor de rust verdubbelde de thuisclub nog de voorsprong naar 2-0.

Na de rust veranderde er niet veel en bleef Buitenboys slordig acteren. De ballen kwamen niet goed aan en men liep steeds meer achter de feiten aan. Hees wist dat het de winst zou kunnen pakken. Later in de tweede helft wilde Buitenboys nog wisselen, maar scoorde Hees direct de 3-0. Buitenboys speelde een verloren wedstrijd, al wist het vlak voor tijd toch nog wel de eer te redden door Calvin van Bruggen: 3-1. Een mindere wedstrijd dus van de Almeerders die nu nog puntloos zijn. Er zal de komende weken wat moeten veranderen wil men in de competitie straks nog mee willen doen voor de prijzen. De Almeerders bezetten nu samen met AH’78 de laatste plaats in de zaterdag derde klasse C.

Volgende week ontvangt Buitenboys Olympia’25 dat samen met ’t Gooi koploper is.

Tekst: Herman de Wit

Send this to a friend