Home / Algemeen / Buitenveldert komt met overwinning goed uit winterstop

Buitenveldert komt met overwinning goed uit winterstop

Buitenveldert won zaterdagmiddag vrij eenvoudig van VVA/Spartaan. De bezoekers maakte twee keer de aansluitingstreffer in de wedstrijd, maar Buitenveldert reageerde beide keren snel door de voorsprong weer te vergroten.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd. De ploeg van Tijn Hammer ging fel in de duels, creëerde kansen en niet onbelangrijk volgden er ook doelpunten. Allereerst in de tiende minuut via rechtsbuiten Nerivio Kasanwirjo, die naar binnen was gekomen op een voorzet vanaf links en vervolgens goed binnenschoot. Een kwartier later verdubbelde Maxim de Swaan de voorsprong en leek er niets aan de hand voor de thuisploeg. Mede doordat het aan het einde van de eerste helft minder nauwkeurig werd, maakte VVA/Spartaan de aansluitingstreffer via een strafschop.

Na rust ging Buitenveldert weer scherp de kleedkamer uit en dat resulteerde twee minuten na rust in de 3-1 voorsprong via Richie Yeboah. De score werd echter niet verder uitgebreid en dus bleven de bezoekers een sprankje hoop houden op een resultaat. In de 82e minuut veranderde deze hoop naar daadwerkelijk geloof, omdat de aansluitingstreffer binnenviel.

Lang kon er echter niet worden gehoopt omdat twee minuten later Richie Yeboah zijn tweede van de middag maakte. Een goede aanval met een lange bal richting Kasanwirjo, die vervolgens Yeboah vond, zorgde voor een tevreden Tijn Hammer langs de zijlijn. De hoofdtrainer zag Maxim de Swaan enkele minuten later ook zijn tweede van de middag maken. Al met al kwam Buitenveldert goed uit de winterstop en kan het komende weken de krachten gaan meten met JOS Watergraafsmeer en De Dijk.Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend