Buitenveldert vrouwen door in de KNVB beker

De vrouwen van Buitenveldert hebben de laatste bekerwedstrijd in de poulefase gelijkgespeeld tegen de vrouwen van Winkel. In een wedstrijd waarin Buitenveldert overheerste qua balbezit was er toch voor Winkel ook een aantal kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Al in de 20e minuut scoorde Ines van Hooft de 0-1 met een prachtig afstandschot dat over de keeper heen in het doel belandde.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, balbezit voor Buitenveldert en ook kansen voor Winkel. Zo’n 10 minuten na de rust maakte Winkel dan toch de gelijkmaker. In het verdere verloop van de wedstrijd waren reddingen van keepster Kaylee Ruitenbeek belangrijk om Buitenveldert in de race te houden.

Nadat de uitslag in de andere poulewedstrijd bekend werd (de Blokkers verloren met 4-1 tegen Antibarbari uit Rotterdam), bleken zowel Winkel als Buitenveldert het bekertoernooi te mogen voortzetten.