Buitenveldert vrouwen sluit voorbereiding winnend af

Voor Buitenveldert vrouwen stond zondag de tweede wedstrijd van de voorbereiding op het programma. Om alvast te wennen aan de lange afstanden dit seizoen in de Hoofdklasse, ging de ploeg op bezoek bij VDZ in Arnhem. VDZ komt uit in de eerste klasse.

Het was behoorlijk warm, maar dat leek de wedstrijd niet te deren, want het werd een doelpuntrijk duel. Een 1-0 achterstand werd voor rust nog omgebogen naar een 1-2 voorsprong. Na rust liep Buitenveldert uit naar 1-3 en 1-4, maar kwam VDZ toch nog terug tot 3-4.

De wedstrijd tegen VDZ was voor Buitenveldert ook meteen de laatste wedstrijd van de voorbereiding. Een week eerder was er geoefend tegen IJFC (2-1) verlies. Komend weekend start de bekercompetitie en gaat Buitenveldert vrouwen 1 op bezoek in Rotterdam bij Antibarbari, uitkomend in de eerste klasse.