Charles Loots - Foto: John Beckman

Charles Loots nieuwe trainer HBOK

Charles Loots is de nieuwe trainer-coach van HBOK in het seizoen 2024-2025. De ervaren oefenmeester volgt Mohad Zaoudi op, die na dit seizoen voorlopig ‘het vak’ verlaat.

Oefenmeester Loots (57), gepokt en gemazeld in de voetballerij, komt over van De Meteoor. Eerder was Amsterdammer Loots trainer-coach van onder andere CTO’70, Weesp, Marken, IVV, Volendam-jeugd, Geinoord en FC Almere.

Daan Braspenning, vice-voorzitter van HBOK, reageert verheugd op het akkoord met Loots: ,,Toen het bij ons bekend werd dat Zaoudi niet verder ging, zijn we gaan zoeken naar een trainer die bij HBOK kan aansluiten. We denken met Charles Loots een trainer te hebben gevonden die goed past bij het DNA van HBOK.”

Charles Loots, die in 2021 bij De Meteoor aan de slag ging en knappe resultaten kan overleggen, besloot na overleg met De Metoor de samenwerking komende zomer te beëindigen. ,,Ik ga nu van het ene naar het andere warme bad”, reageert een opgetogen Loots. ,,Ik ben er superblij mee. Ik kwam al wat langer over de vloer bij HBOK. Ik ga er regelmatig kijken, als ik de tijd heb. Ik ben dus niet wildvreemd. We hebben een fijn en intensief gesprek gehad met elkaar, nadat bekend werd dat Mohad Zaoudi zou vertrekken. Het voelt voor mij als thuiskomen, al heb ik nooit een clubfunctie bekleed of daar gevoetbald. Ik weet zeker dat ik me goed kan aanpassen bij de club, zoals het hoort. Eerst gaat mijn focus uit naar De Meteoor, waar we nog mooie dingen kunnen doen dit seizoen.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)