Home / Algemeen / Coto (HBOK) over uitgesteld kampioenschap: “2-2 terechte uitslag”

Coto (HBOK) over uitgesteld kampioenschap: “2-2 terechte uitslag”

Zaterdag ging er een kruis door het kampioensfeestje van HBOK. Op bezoek bij Arsenal werd er namelijk met 2-2 gelijkgespeeld, hierdoor heeft de ploeg op klompen nog niet genoeg punten verzameld om de schaal omhoog te houden. Terwijl de bubbels al klaar lagen en de partybus terug naar Zunderdorp al geregeld was.

HBOK-trainer Juan Coto baalde na afloop. “We waren in de eerste helft zo slordig, hadden veel balverlies. Daarnaast deden we het in de opbouw niet goed door onze vrije backs niet in te spelen.” Gezien de verschillende speelwijzen van Arsenal (3-5-2) en HBOK (4-3-3) kregen de bezoekers uit Zunderdorp ruimte bij de vleugelverdedigers. Gedurende de eerste helft werden Nerivio Kasanwirjo en Sverre Ubbels amper in stelling gebracht.

“In de tweede helft ging het stuk beter. We winnen de tweede ballen en eigenlijk kwam Arsenal er nog weinig aan te pas. De 2-2 is wel een terechte uitslag, want we waren in de eerste helft echt niet best. Helaas zijn we niet kampioen geworden. Dan maar volgende week in eigen huis!”

Aankomende zaterdag speelt HBOK tegen FC Almere. De ploeg uit Flevoland is al gedegradeerd uit de zaterdag tweede klasse. Op Sportpark Willem van Schalkwijk wordt om 14:30 afgetrapt. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Van Egmond.

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend