Daoud Bousbiba kiest voor ADO’20

Daoud Bousbiba speelt het aankomende seizoen weer in Nederland. Hij gaat aan de slag bij ADO’20 uit Heemskerk, de ploeg komt uit in de Derde Divisie zondag. Het afgelopen seizoen speelde Bousiba bij het Marokkaanse Hassania Agadir, daarvoor kwam hij uit voor het Turkse Gazisehir, FC Eindhoven, TEC en stond hij onder contract bij Ajax. In de jeugd speelde hij voor Swift en Ajax.

Op de clubwebsite van ADO’20 geeft Bousbiba uitleg over zijn keuze “Via een kennis van mij kwam ik in contact met Toan (Technische Commissie ADO’2-, red). In het gesprek met hem en Winston Daniels (assistent hoofdtrainer) vertelden zij me over de club, de doelen, de manier van spelen en mijn rol daarin. Het voelde goed nadat we elkaar gesproken hadden, de club ADO’20 en hun plannen spraken me ook aan en daarnaast is het voor mij persoonlijk belangrijk om in de buurt te kunnen spelen. We waren er dan ook snel uit.” De Heemskerkse club is volgens Toan Tan (Technische Commissie) erg content met het aantrekken van Bousbiba. “Hij is een speler die een versnelling heeft, passeert makkelijk en heeft een zeer goede actie. Daarnaast is hij zeer doelgericht en is het voor ons belangrijk dat hij met zijn ervaring op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan.”

In de Derde Divisie treft Bousbiba OFC. De thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Oostzaan staat voor 8 december op de planning.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)