Home / slideshow / DCG laat twee punten liggen in Nieuw-Vennep

DCG laat twee punten liggen in Nieuw-Vennep

Zondag namen promovendi DIOS en DCG het tegen elkaar op in Nieuw-Vennep. DIOS promoveerde via de nacompetitie in West 2, DCG deed hetzelfde via de nacompetitie in West 1. DIOS verloor het eerste duel van het seizoen, terwijl DCG Hooglanderveen met 6-0 van de mat veegde.

Bekijk hier alle uitslagen en de tussenstand in Zondag 2b

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd, al zag het halverwege de eerste helft wel een speler geblesseerd uitvallen. Vanaf dat moment kwam DCG steeds meer in de wedstrijd en vlak voor rust viel dan ook de 0-1. Uit een corner zette Lesly van Dams DCG op voorsprong. DIOS was scherp na de aftrap en dacht de 1-1 te maken, nadat Mike Degenaars handig door de verdediging van DCG heen bewoog en Milan van der Keer vond. Zijn treffer werd echter afgekeurd waardoor de ruststand 0-1 was.

DCG zette in de tweede helft flink druk en gaf nauwelijks kansen weg. Toch liet het DIOS op gelijke hoogte komen na een fout in de verdediging. Robin van der Voort kon daardoor op aangeven van Rezgar Kazim de 1-1 binnen tikken. Beide ploegen scoorden niet meer, waardoor het 1-1 bleef. Vooral DIOS was daarmee tevreden: het boekte het eerste punt ooit in de tweede klasse. DCG-trainer Senel Cebar was na afloop niet tevreden: “We hebben 2 punten verloren. Hopelijk is dit een leerzaam moment geweest, we hebben kansen genoeg gehad en hadden de wedstrijd al eerder op slot moeten gooien.”

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG
Send this to a friend