Home / Algemeen / DCG verliest op bezoek bij SO Soest

DCG verliest op bezoek bij SO Soest

Al een tijdje staat DCG in de middenmoot van Zondag 2b en speelt het eigenlijk nergens meer voor. Dat leidt tot wisselende resultaten. Zondag werd met 4-1 verloren op bezoek bij SO Soest.

“Al in de eerste 5 minuten hadden wij kansen om op voorsprong te komen. Maar bij het eerste kansje voor SO Soest werd het meteen 1-0”, aldus Senel Cebar. Waar DCG zelf verzuimde de kansen af te maken, was Soest dodelijk effectief. De thuisploeg wist voor rust ook nog op 2-0 te komen. Maar de Amsterdammers kwamen terug op 2-1. Een corner werd binnen gekopt door Naoufal Haddadi.

“Een opsteker voor ons richting de rust. Het vertrouwen in een resultaat was er nog wel.” Maar Soest maakte in de tweede helft ook nog de 3-1 en 4-1. “We waren zelf niet scherp genoeg voor de goal, dat is eigenlijk het hele seizoen al hetzelfde. Het seizoen gaat voor ons een beetje als een nachtkaars uit”, aldus de trainer. Er zijn nog 2 duels te gaan. Volgende week ontvangt DCG Nieuw Utrecht, dat nog strijdt om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG