DCG verslaat Altior met 3-0

Tegen DSOV ging DCG met 1-2 onderuit, dus hadden de mannen van trainer Ibrahim el Mahdioui wat goed te maken. Op Sportpark Ookmeer kwam ditmaal Altior op bezoek. De gasten behaalden geen resultaat in Amsterdam, want DCG won overtuigend met drie tegen nul.

Sinds afgelopen zomer staat trainer El Mahdioui voor de groep bij DCG en in het duel met Altior zag hij zijn ploeg in de eerste tien minuten geweldig draaien. “Dit waren echt de beste tien minuten die ik van mijn ploeg heb gezien”, legt El Mahdioui uit na de wedstrijd. “We begonnen zeer sterk en het ging echt heel goed.” Tara Looijen bracht DCG na ongeveer een half uur spelen op een 1-0 voorsprong. El Mahdioui merkte op dat zijn team het ook vandaag moeilijk kon hebben wanneer de tegenstander het over een andere boeg gooide. “Op dat vlak moeten we constanter worden, want het team moest wennen als tegenstander het anders ging doen.”

Een kwartier voor tijd bracht Nassim Kattouss DCG op een 2-0 voorsprong, dezelfde Kattouss maakte ook de derde Amsterdamse treffer. Zijn trainer is erg blij met de doelpuntenmaker. “Hij heeft veel kwaliteit en heeft rondom de zestien een gevaarlijke pass in de benen. Ook is hij dodelijk wanneer hij zelf in het strafschopgebied komt.” El Mahdioui hoopt met zijn team in een positieve flow te komen. “Volgende week tegen Soest moeten we er weer staan, want dit zijn de belangrijke wedstrijden. Zodat we het ook goed gaan doen tegen de sterkere tegenstanders.”

DCG gaat op bezoek bij Soest, dat dit weekend met 4-2 onderuit ging op bezoek bij DSOV. Bekijk hier de uitslagen, stand en het programma van de zondag tweede klasse B.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG