Home / slideshow / DCG wint door schitterende treffer Omar El Amrani van Pancratius
DCG - Pancratius

DCG wint door schitterende treffer Omar El Amrani van Pancratius

DCG en Pancratius zaten afgelopen seizoen nog in dezelfde competitie, zondagmiddag speelden beide clubs tegen elkaar voor de beker. De Amsterdammers sloten het duel winnend af: 2-1.

De clubs begonnen redelijk gelijkwaardig aan de wedstrijd, maar DCG kwam uiteindelijk op voorsprong. Bilal El Hajoui El Jaafari zag de keeper van Pancratius wat ver voor zijn doel staan en maakte op sublieme wijze af: 1-0. Het gaf DCG het vertrouwen om door te gaan, maar ondertussen kwam Pancratius ook beter in de wedstrijd. De ploeg van hoofdtrainer Danny Hijzelendoorn kreeg na een klein half uur spelen een penalty mee die Mike Ruijter verzilverde, waardoor de stand weer gelijk was.

In de tweede helft bleek DCG al fitter te zijn dan Pancratius, waardoor de thuisploeg de nodige kansen creëerde. Het was Omar El Amrani die zijn ploeg weer op voorsprong zette. De voetballer besloot op ongeveer 25 meter afstand flink uit te halen en schoot de bal stijf in de kruising: 2-1. Door de schitterende treffer moest Pancratius in de slotfase van het duel risico in het spel leggen en probeerde het in het strafschopgebied van de tegenstander voor gevaar te zorgen, maar de Badhoevedorpers bleken niet scherp genoeg om nog te scoren.

Tekst: Jordi Smit

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)