Home / Zaterdag 3b / De Dijk bekert verder na 3 zeges

De Dijk bekert verder na 3 zeges

De Dijk, dat op voorhand al de grote favoriet was om eerste te eindigen in de beker groepsfase, heeft zaterdagmiddag de verwachtingen waar gemaakt.

Het klasseverschil dat duidelijk te zien was in de wedstrijd zagen de supporters uiteindelijk ook op het scorebord tegen UNO. De Dijk kwam snel op voorsprong, maar het eerste doelpunt werd niet gemaakt door een speler van De Dijk, maar door de verdediger van UNO. Het was al snel 0-1 en het leek uit te lopen op een monsteruitslag. Dat werd het dan ook want met rust stond het al 0-3.

In de rust bespraken de trainers en spelers nog wat kleine verbeterpunten met elkaar om de score te vergroten. De Dijk kwam tot de conclusie dat het baltempo nog iets omhoog kon, ze de tegenstander sneller onder druk konden zetten en nog net iets nauwkeuriger aan de bal moesten worden. De spelers voerden die punten uitstekend uit en zo volgden er nog 5 goals in de tweede helft. De doelpunten kwamen van Schradac Leijgraaff, Wilner Leijgraaff, Laurens Kat, Jaouad Aarbi en Tom Wormhout. 

De Dijk gaat met een goed vertrouwen de competitie in. “We hebben een goede voorbereiding gehad, ondanks een paar afgelaste wedstrijden. De jongens zijn gedreven en willen graag goed voor de dag komen. We hebben een brede selectie en iedereen wil erg graag beginnen aan de competitie,” aldus assistent-trainer Ron Stoffels.

Tekst: Auke Kooreman

Send this to a friend