Home / Hoofdklasse B zaterdag / De Dijk dodelijk effectief in eerste oefenduel: 2-0

De Dijk dodelijk effectief in eerste oefenduel: 2-0

De Dijk degradeerde afgelopen seizoen uit de Derde Divisie en zal zich dus komend seizoen moeten bewijzen in de Hoofdklasse. Dat gaat het doen met veel nieuwe spelers: 12 spelers kwamen over van andere clubs, daarnaast stroomden diverse jeugdspelers door.

Zaterdag begon de voorbereiding voor het vernieuwde De Dijk, met een oefenduel tegen eerste klasse Fortuna Wormerveer. Aan het spel was te merken dat voor beide ploegen de voorbereiding nog maar net is begonnen en ook de harde wind hielp niet mee. De ploeg uit Wormerveer had in de eerste helft het meeste balbezit, maar één goede kans was voor De Dijk voldoende om op voorsprong te komen.

In de tweede helft gebeurde bijna hetzelfde: Fortuna Wormerveer voetbalde beter, maar De Dijk was dodelijk effectief en had aan één kans genoeg om de 2-0 te maken. Fortuna was via Aram de Munnik het dichtst bij een treffer, zijn schot belandde op de paal.

De Dijk met veel nieuwe spelers Hoofdklasse in

 

Ook in de toekomst dit soort artikelen blijven lezen? We kunnen niet zonder jouw steun. Voor maar €0,85 per week word je Vriend van Het Amsterdamsche Voetbal en ontvang je onze seizoensgids.


Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend