De Dijk hengelt Jordan de Jong (Legmeervogels) en Daan Pruim (Monnickendam) binnen

De Dijk heeft op de valreep nog vijf versterkingen aan de selectie toegevoegd. Onder hen Legmeervogels-aanvaller Jordan de Jong en Heerenveen-verdediger Victor Banki. Daarmee komt het aantal nieuwelingen voor de zaterdag Hoofdklasser op veertien.

Eén van de versterkingen die vorige week gepresenteerd werd (Feyo Glim) speelde een rol in de komst van ploeggenoot Kevin Duin. Net als Glim kwam ook de twintigjarige rechtsback dit seizoen te weinig in actie bij tweededivisionist Koninklijke HFC. Daarvoor speelde Duin in de jeugdopleiding van FC Utrecht en AZ. Ook Victor Banki heeft een verleden in de jeugd van een profclub. Na negen jaar bij SC Heerenveen besloot de centrale verdediger voor zijn studie naar Amsterdam te verhuizen. Bij De Dijk heeft hij onderdak gevonden.

Zij zijn niet de enige verdedigende aanwinsten. Zo wil Saliba Somi na een jaar vol blessures het voetballen weer oppakken, nadat de linkervleugelverdediger eerder voor Quick’20 speelde. Ook komt Daan Pruim over van Monnickendam. Met die ploeg promoveerde de mandekker onlangs naar de eerste klasse. Naast de vier verdedigers komt aanvaller Jordan de Jong eveneens over. De buitenspeler, die de tweede seizoenshelft niet meer actief was voor Legmeervogels, zou in eerste instantie naar AFC’34 en daarna naar Hoofddorp gaan. Uiteindelijk koos hij ervoor om in de Hoofdklasse verder te gaan.

Foto: Ronald Bakker

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)