Home / Algemeen / De Dijk laat geen spelers gaan in winterstop

De Dijk laat geen spelers gaan in winterstop

Tweededivisionist De Dijk laat geen spelers gaan tijdens de winter transferwindow. Dat heeft het demissionair bestuur van de club via hun woordvoerder laten weten. De club is er alles aan gelegen in de Tweede Divisie te blijven.

“De spelers hebben contracten tot aan het eind van het seizoen. Normaliter is alles natuurlijk te koop, maar dat gaat in dit geval niet op. We willen alles spelers behouden. Sterker nog, we willen zelfs kijken of we ons kunnen versterken in de winter”, zegt woordvoerder Bart-Jan Brouwer. Het aftredend bestuur zou dit hebben besproken met kandidaat-bestuursleden.

De zegsman kon echter geen antwoord geven op de vraag hoe de club dit denkt te kunnen financieren na het opstappen van hoofdsponsor Heino Braspenning. “Of daar geld voor is? Dat weet ik niet. Ik zit niet bij alle vergaderingen.” Ook trainer Jochem Twisker heeft al laten doorschemeren dat hij in de winterstop graag versterkingen ziet komen.

Afgelopen maandag liet Tony Tol in De Telegraaf weten dat iedereen al op zoek is naar een club voor volgend seizoen. Brouwer: “De club is nu druk bezig met het vormen van een nieuw bestuur en een toekomstplan, want we willen absoluut in de Tweede Divisie blijven. Daarin zal snel duidelijkheid komen.” Op 9 januari is er een Buitengewone Algemene Ledenvergadering waarin het nieuwe bestuur gepresenteerd zal worden.

De situatie van Nabil el Gourari, Mostapha el Aamrani, Giovanni Sabajo en Achmed Ahahaoui, die sinds het opstappen van Braspenning niet meer getraind of gespeeld hebben, blijft onduidelijk. De transferwindow gaat op 3 januari open en loopt tot en met 31 januari 2018.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)