De Dijk verwelkomt Feyo Glim (Koninklijke HFC) en Leon Schipper (Marken)

Na de degradatie uit de Derde Divisie zaterdag en het vertrek van meerdere sterkhouders is De Dijk druk bezig met het op peil brengen van de selectie voor volgend seizoen in de Hoofdklasse. Dennis Darnley (WVHEDW) werd al eerder vastgelegd en daar zijn nu acht andere aanwinsten bijgekomen.

Feyo Glim is van dit achttal de enige met ervaring op het hoogste amateurniveau. De 21-jarige middenvelder speelde jarenlang in de jeugdopleiding van NAC Breda. Dit seizoen kwam de geboren Amsterdammer tot slechts elf wedstrijden voor tweededivisionist Koninklijke HFC. Tevens komen Leon Schipper (Marken), Mylan Polman (Purmersteijn), Steef Borgman (Gorecht), Risheet Lal (Huizen), Brian Sno (Zwaluwen’30), Max Engelman (SDO) en Jermaine Fitzjames (OFC zaterdag) naar de Schellingwouderdijk toe.

Vanuit de jeugd stromen vijf spelers door naar de selectie: Hussam Dowaah, Mohamed Akhayad, Dennis Tomasetti, Joris Kuiper, Younes Rabie en Hussam Dowaah. Laatstgenoemde debuteerde onlangs al voor de Amsterdammers en was zelfs twee keer trefzeker. Van de huidige groep hoopt de clubleiding de talenten die dit jaar doorbraken te kunnen behouden om mee verder te gaan in de zaterdag Hoofdklasse.

De negen versterkingen moeten het gat opvullen dat ondertussen al tien vertrekkende spelers hebben achtergelaten. Zo kiezen topschutters Mick Christophersen (ADO’20) en Kubilay Koylu voor de Derde Divisie, gaat Nick Borgman naar SDZ en verlaten ook routiniers Bilal Amarzagouio (OFC) en Randill Verwey (JOS/Watergraafsmeer) De Dijk na de degradatie.

Foto: Pim Hols | Feyo Glim komt over van Koninklijke HFC

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)