Home / Algemeen / De Meer beslist inhaalwedstrijd tegen VSV binnen een minuut

De Meer beslist inhaalwedstrijd tegen VSV binnen een minuut

De Meer heeft de riante voorsprong uit het eerdere duel met VSV tijdens de hervatting over de streep getrokken. Op het moment van staken, vanwege een hartaanval voor de scheidsrechter, leidde de ploeg van Stan Bijl met 0-2. De inhaler eindigde uiteindelijk in 0-3.

Het duel werd op 14 oktober na ruim een halfuur gestaakt nadat scheidsrechter Van Velthuysen een hartstilstand kreeg. De arbiter was zelf ook naar de inhaalwedstrijd afgereisd, samen met zijn kinderen, en gaf alle spelers rozen. De wedstrijd werd hervat met een hoekschop waar direct de 0-3 uit viel. Na een klutsmoment schoot aanvoerder Ruben Puechen raak.

Het duel was hierdoor vrij snel beslist. VSV raakte in de tweede helft nog de lat, maar verder gebeurde er weinig. De Meer kon het duel rustig uitspelen en de derde zege van dit seizoen bijschrijven. “Het was geen hoogstaande wedstrijd. We misten veel spelers, maar de jongens die nu speelden hebben het uitstekend ingevuld en drie belangrijke punten gepakt”, blikte een tevreden De Meer-trainer Stan Bijl terug.

Zijn ploeg klom door de zege naar de achtste plaats. De Amsterdammers gaan volgende week op bezoek bij koploper IVV, dat de eerste periodetitel voor het grijpen heeft. Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag derde klasse C.

Verslag Pablo Koch
Archieffoto John Beckman