Home / slideshow / De Meer doet zichzelf tekort, maar wint wel weer

De Meer doet zichzelf tekort, maar wint wel weer

De Meer heeft op bezoek bij Hooglanderveen zondagmiddag 3 punten gepakt. De Amsterdammers waren de bovenliggende partij, maar gingen uiteindelijk met de minimale score van het veld af: 0-1.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b 

Vanaf de start van de wedstrijd had De Meer het betere van het spel. Het wist de lopende mensen goed te bereiken en Hooglanderveen had daar geen antwoord op. Toch lukte het niet om in de eerste helft op voorsprong te komen, al werd er wel een goal onterecht afgekeurd wegens buitenspel. Het was echter wachten totdat De Meer opnieuw het net zo vinden.

Na rust kwam Rivaldo Blijd, die weer terug is na een blessure, in het veld. De aanvaller kreeg meteen een penalty mee en ging zelf achter de bal staan, maar miste. Even later scoorde De Meer wel weer, maar ging wéér de vlag onterecht omhoog. Het leek zo’n middag te worden waarin alles tegen zit, maar toch viel er nog een goal die wel werd goed gekeurd. De ingevallen Tes Abbenhues wist in de rebound de 0-1 binnen te werken. Ook nu ging de vlag omhoog, maar dit keer ging de scheidsrechter daar niet in mee en was de 0-1 echt een feit. Het laatste kwartier was rommelig, maar de 3 punten kwamen niet echt in gevaar. Hooglanderveen had nog één kans uit de kluts, maar Olivier van Ooijen redde goed.

Trainer Stan Bijl volgde het duel noodgedwongen opnieuw via een livestream, maar werd blij van wat hij zag: “Qua goals doen we onszelf echt tekort. Maar ik moet mijn ploeg echt complimenten maken voor het spel dat ze hebben laten zien. Dit is hoe we willen spelen en de staf en het team hebben dat de afgelopen dagen goed gedaan.”

Aankomende donderdag wacht voor De Meer het bekerduel met Ouderkerk. Afgelopen seizoen zaten beide ploegen nog bij elkaar in de competitie en het wordt dus een weerzien met oude bekenden.

Foto: Mario Wormhoudt

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend