Home / Algemeen / De Meer geeft winst periodetitel goed vervolg tegen PVCV: 6-0

De Meer geeft winst periodetitel goed vervolg tegen PVCV: 6-0

Donderdagavond vierde De Meer nog de winst van de eerste periodetitel na een overwinning bij DWS, zondag moest het alweer aan de bak tegen PVCV. De Amsterdammers leken geen last te hebben van het feestje van afgelopen donderdag en versloegen de ploeg uit Vleuten met ruime cijfers: 6-0.

“Je ziet vaak dat ploegen na zo’n belangrijke wedstrijd even wat minder scherp zijn. Maar we hebben super gedisciplineerd gespeeld vandaag en de nul gehouden, dat vond ik ook belangrijk”, aldus een tevreden Stan Bijl na afloop.

PVCV stond goed georganiseerd in een 5-3-2 formatie, maar wist het De Meer niet lang genoeg lastig te maken. Bij rust stond het 2-0 dankzij goals van Dennis Trefilov en Rivaldo Blijd. Na rust was de wedstrijd snel definitief beslist dankzij een goal van Boris Santen. Vervolgens liep De Meer verder uit via nogmaals een goal van Trefilov, een eigen goal en een doelpunt van Ayyoub Bouinin.

Wederom een mooie overwinning voor De Meer dus: “De groep is echt aan het groeien, we worden steeds volwassener.” En dus kon er na de 6-0 zege weer verder gefeest worden, want er waren door de club verschillende festiviteiten georganiseerd om de periodetitel te vieren.

Volgende week gaat De Meer op bezoek bij Hooglanderveen, de huidige nummer vijf van de ranglijst. Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)