Home / Zondag 3c / De Meer laat twee punten liggen in Utrecht

De Meer laat twee punten liggen in Utrecht

De Meer ging zondagmiddag op bezoek bij UVV in Utrecht. UVV had tot zondagmiddag slechts 1 punt vergaard, De Meer stond na 3 duels op 6 punten.

In de eerste helft koos De Meer ervoor om met de wind in de rug te spelen. Al in de tweede minuut leek dat zijn vruchten af te werpen, toen een afstandsschot van Jesse Borst op de vuisten van UVV-keeper Michael Maton eindigde. UVV zakte veelvuldig in en liet De Meer het spel maken, waar de Amsterdammers best goed in slaagden. Zo zag Maurits Bonenkamp na een goede actie over rechts zijn voorzet op de lat belanden. De Utrechters kwamen er sporadisch uit, maar kreeg na ruim een kwartier toch een eerste kans. Een kopbal ging net naast. Even later een grotere mogelijkheid voor de thuisploeg, maar via de voet van keeper Dion Boonstra ging het schot uiteindelijk naast.

Hierna kreeg De Meer weer een aantal mogelijkheden. Eerst schoot Rivaldo Blijd ruim over het doel en even later kopte diezelfde Blijd op aangeven van Tes Abbneheus net naast. Vlak voor rust was het Maxx Creevy die met zijn pass Branco Bolsius bereikte, maar hij zag zijn schot door Michael Maton tot corner verwerkt worden. Bij rust stond dus nog steeds de brilstand op het bord.

Na rust was de eerste schietkans voor UVV, maar het schot ging ruim over. Daarna was het dan toch De Meer dat op voorsprong kwam. Een vrije trap van Branco Bolsius werd door doelman Maton tegen een eigen speler aan gebokst en verdween zo het doel in. Tien minuten later dacht De Meer op 0-2 te komen. De doelman liet de bal los en David Stegana schoot binnen. De scheidsrechter oordeelde echter dat de doelman gehinderd werd en keurde de goal af. In een omschakelmoment was De Meer vervolgens niet alert genoeg en was het Roemer Coolen die de bal langs de uitkomende Dion Boonstra wist te tikken.
Hierna kreeg De Meer nog voldoende kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar schoten van Rivaldo Blijd, Krys Zwaga, Rick Holubec en David Stegenga werden of door Maton onschadelijk gemaakt of verdwenen naast het doel. Zo liet De Meer 2 punten liggen in Utrecht en bleef het 1-1. Volgende week treft de ploeg ZSGOWMS, dat dit weekend gelijk speelde tegen FC Abcoude.
Bron: Peter van Rossum


Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend