De Meer werkt aan het doelsaldo tegen FC Weesp: 9-0

De Meer heeft zondag flink uitgehaald tegen FC Weesp en daarmee goede zaken gedaan voor het geval de titelstrijd aan komt op doelsaldo: 9-0. Het was voor Weesp niet voor het eerst dat met zulke cijfers werd verloren, eerder gebeurde dat ook tegen DCG.

“We hebben echt een hele goede eerste helft gespeeld en FC Weesp had daar geen antwoord op. We voetbalden goed, met een goede intensiteit en hadden misschien nog wel meer goals kunnen maken in de eerste helft”, aldus Stan Bijl. Halverwege het duel stond het 5-0, dankzij twee goals van Krys Zwaga, twee van Boris Santen en een van Ayyub Bouinin.

In de tweede helft vielen er nog vier goals, al zag Stan Bijl daar ook verbeterpunten: “Het was slordig van onze kant. Daardoor kon Weesp nog gevaarlijk worden in de omschakeling. Het was een goede middag, maar tegen IVV moeten we niet zo spelen als in deze tweede helft.” De goals in de tweede helft kwamen twee keer van de ingevallen Dennis Trefilov, Luc Stolker pikte een goaltje mee en er viel nog een eigen goal.

Het zal ervoor zorgen dat De Meer op Tweede Paasdag vol goede moed afreist naar Landsmeer. Daar kan een voorschot genomen worden op het kampioenschap. Bij winst staat De Meer 6 punten los van IVV. Wint IVV, dan staan beide ploegen gelijk en ligt de titelrace weer helemaal open. Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

Bekijk hier alle foto’s van Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)