Home / slideshow / De Meer wint eenvoudig van Theole

De Meer wint eenvoudig van Theole

De Meer heeft zich zondagmiddag goed hersteld van de nederlaag van een week eerder. Toen werd op bezoek bij PVCV in Vleuten kansloos met 3-0 verloren. Zondag won De Meer met diezelfde cijfers van Theole.

Na een paar weken met een erg krappe selectie, wordt de selectie van de Amsterdammers beetje bij beetje weer wat completer. Tegen Theole kwamen drie spelers weer terug die vorige week niet inzetbaar waren. Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong, toen Dennis Trefilov na een goede individuele actie keurig afrondde met links. Vlak daarna kreeg De Meer de uitgelezen kans om op 2-0 te komen, toen de bal op de stip ging. Aanvoerder David Stegenga kreeg de bal vanaf elf meter echter niet in het doel. In het restant van de eerste helft kreeg De Meer nog wel wat kansjes, maar was het in de laatste fase niet goed genoeg om de score verder op te voeren.

Vlak na rust lukte dat wel, toen Rick Holubec er 2-0 van maakte. Een kwartiertje later maakte Holubec zijn tweede van de middag en zetten daarmee de eindstand op het scorebord. Theole creëerde zelf vrijwel niets en de zege van De Meer kwam dan ook geen enkel moment in gevaar.

Stan Bijl, die wegens omstandigheden zelf niet aanwezig was en het duel via een livestream volgde, was na afloop blij met de drie punten, maar zag ook nog voldoende ruimte voor verbetering: “Eigenlijk vind ik dat we deze wedstrijd met 6-0 of 7-0 hadden moeten winnen. Ons spel was over het algemeen prima, maar op de laatste 25 meter kan het nog beter. Verder ligt er vaak veel ruimte bij de backs, die we beter kunnen benutten.” Daar kan De Meer dus komende week mee aan de slag. Volgend weekend gaat het op bezoek bij Hooglanderveen.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

Foto’s: Mario Wormhoudt

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend