Home / Zaterdag 4b / De Meteoor zaterdag heeft selectie rond en kan niet wachten op nieuwe seizoen
Piet Compier en Rudy Compier

De Meteoor zaterdag heeft selectie rond en kan niet wachten op nieuwe seizoen

De Meteoor zaterdag kan nu al niet wachten om te beginnen aan hun derde seizoen, het wil de stijgende lijn graag doorzetten. Na een goed eerste seizoen werd de nacompetitie op een haar na gemist, ondanks dat het soms nog puzzelen was qua bezetting. In het tweede seizoen was dat anders.

Met een behoorlijke aantal nieuwe spelers deed De Meteoor mee om het kampioenschap. Na 17 duels stond de ploeg van Peter en Rudy Compier op de tweede plaats in Zaterdag 4b. De coronacrisis gooide echter roet in het eten, maar De Meteoor krijgt terug op een goed seizoen: er werd slechts één keer verloren.

Toen duidelijk werd dat het seizoen erop zat, ging de knop al snel om en werd er geschakeld richting het nieuwe seizoen. Van de huidige spelersgroep gaf iedereen aan te blijven. De groep blijft dus bij elkaar en daarnaast komen 2 spelers de groep komend seizoen versterken. Danny Lorent speelde het eerste seizoen ook al in de zaterdagselectie, maar vertrok vervolgens naar Kadoelen. Dat was uiteindelijk toch niet naar zijn zin, waarna hij alweer meetrainde bij De Meteoor en nu dus weer officieel aansluit. Daarnaast komt Mohammed Amakran over van de zondagselectie. Rudy Compier, aanvoerder en leider van het elftal, is tevreden: “Zij brengen veel kwaliteiten met zich mee en passen uitstekend in de groep, omdat ze iedereen al kennen. Hiermee is onze selectie dan ook rond, het plaatje dat we voor ogen hadden is compleet.”

Danny LorentMohamed Amakran

“De groep bestaat uit allemaal goede voetballers en daarnaast houden zij ook erg van gezelligheid, iets wat bij ons erg belangrijk is. Want als de sfeer goed is in de groep presteer je ook beter. We kunnen in het veld dingen zeggen tegen elkaar en daarna is het klaar en lachen en geinen we er om. De doelstelling voor aankomend seizoen, wat hopelijk gewoon plaats kan vinden, is wederom meedraaien voor de bovenste 2 plekken en minimaal een periodetitel”, aldus Compier.

Hij geeft aan dat het team sinds de start enorm gegroeid is: “Niet alleen qua voetbal, maar ook alles eromheen. Denk aan een pupil van de week, ballensponsoring en het meetrainen van jongens uit de jeugd. Er is veel interesse om bij ons te komen spelen en mensen vinden het leuk om bij ons te komen kijken.” Hij is dan ook blij met wat ze neer hebben kunnen zetten bij De Meteoor: “Het is een mooie, gezellige club, met heel veel vrijwilligers die de club draaiende houden. Daar kan je alleen maar respect voor hebben en nu het voetbal overal helemaal stil ligt besef je dat des te meer en hoe leuk en goed je het eigenlijk hebt zo met elkaar. Voor nu moeten we nog even geduld hebben, maar hopelijk mogen we snel weer voetballen.”

SALE! Ontvang 2x de seizoensgids 2022/2023 voor de prijs van 1

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)