Degradatie voor Ankaraspor na stevige nederlaag in Zaandam

Na een 8-1 nederlaag tegen Hercules Zaandam is Ankaraspor officieel gedegradeerd naar de vierde klasse.

Vorig seizoen promoveerde Ankaraspor via de nacompetitie naar de derde klasse, maar eigenlijk bleek dat het hele seizoen een stapje te hoog. De Amsterdammers kwamen pas tot twee zeges en twee gelijkespelen en moesten meer dan 100 goals incasseren.

Ook tegen Hercules Zaandam werd het een vervelende middag. Hercules Zaandam wist de score al binnen de minuut te openen. Toch wist Ankaraspor snel de gelijkmaker te maken en dat was meteen de mooiste goal van de middag. Op het middenveld veroverden de Amsterdammers de bal en vanaf vijftig meter wist Doganay Göc de bal over de Zaandamse goalie te schieten.

Daarna had Ankaraspor echter weinig meer in te brengen. Voor rust herpakte Hercules zich en wist het de score op 4-1 te brengen, na rust maakten de Zaandammers nog eens vier goals. De Amsterdammers hebben nog twee duels te gaan om hun verblijf in de derde klasse op een waardige manier af te sluiten. Dat zal overigens niet eenvoudig worden, over twee weken krijgen ze bezoek van kampioen SVA. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 3c

Foto’s: Harry Kho

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)