Derde overwinning op rij voor WV-HEDW

Voor WV-HEDW stond zaterdag een belangrijk duel op de planning. In Broek op Langedijk wachtte het duel met BOL, dat net zoals WV-HEDW over een ongeslagen status beschikte. De Amsterdammers prolongeerden de reeks, het team van Marcel Valk won met 1-2.

Het duel begon onrustig, balverlies kwam aan beide kanten veel voor. Na een eerste WV-HEDW-mogelijkheid voor Jordy Dijkhuizen wist BOL aan de andere zijde van het veld te scoren. Echter ging het feest voor BOL niet door, de goal werd afgekeurd wegens buitenspel. In minuut 18 kwamen de bezoekers op voorsprong. Joost Heij zag zijn eerste inzet gekeerd worden, maar zijn tweede poging verdween wel in het doel.

Met een uur op de klok kopte verdediger Steven Knijnenburg de tweede van de wedstrijd binnen, dat is tevens zijn tweede goal van het prille seizoen. Echter kwam BOL razendsnel weer terug in de wedstrijd. Binnen een minuut stond het 1-2 na een goal van Martijn Ton. Verder in de wedstrijd kreeg WV-HEDW nog kansen op meer, maar het leverde geen derde Amsterdamse treffer op. Ook BOL kreeg nog enkele vrije trappen, maar er werd in Broek op Langedijk niet meer gescoord.

Voor WV-HEDW staat een midweekse bekerwedstrijd op het programma. Op Sportpark Schellingwoude neemt WV-HEDW het op tegen De Dijk. Volgende week zaterdag neemt WV-HEDW het op tegen Zwaluwen 30. Er wordt om 14:30 afgetrapt op Sportpark Middenmeer.

Bekijk hier de uitslagen, de stand en het programma van de zaterdag eerste klasse.