Weer een driepunter voor HBOK

Deze Amsterdamse verenigingen kunnen komend weekend het kampioenschap pakken

Het einde van het seizoen komt in zicht, waardoor aankomend weekend diverse clubs hun kampioenschap kunnen behalen. Wij zetten de verenigingen die dit weekend al in de prijzen kunnen vallen op een rij.

HBOK

Aan het begin van het seizoen was HBOK al de gedoodverfde kandidaat voor het kampioenschap, maar de ploeg moest het nog wel doen. Ondanks een tussentijdse trainingswissel kregen de Amsterdammers het voor elkaar om de goede prestaties te continueren. De voorsprong op achtervolger Waterwijk bedraagt inmiddels zeven punten, met nog drie wedstrijden voor de boeg. Op bezoek bij ASV Arsenal heeft het team van Juan Fernandez Coto de titel dan ook voor het grijpen.

De Meer

Ook De Meer is hard op weg naar het kampioenschap en zou zomaar dit weekend al kampioen kunnen worden in de tweede klasse. Het zou wederom een historische promotie opleveren. Of er zondag al feest gevierd kan worden, is wel afhankelijk van IVV. De ploeg uit Landsmeer moet dan verliezen van Nieuw Utrecht en De Meer moet zelf winnen van DWS.

Sporting Martinus

Sporting Martinus heeft een uitstekend seizoen achter de rug. De ploeg van Tom Verhoek doet al het gehele seizoen mee voor de bovenste plaatsen. Dankzij een reeks van vier overwinningen heeft de club aankomende zondag de kans om het kampioenschap naar zich toe te trekken. Ook Sporting Martinus staat zeven punten voor op de concurrent (ZSGOWMS). Thuis tegen de nummer vier AVV Swift staat de vereniging nog een lastige opgave te wachten. Sporting Martinus lijkt echter de koppositie niet meer te gaan weggeven.

De Volewijckers

De zaterdagselectie van De Volewijckers kijkt terug op een succesvol seizoen in de vierde klasse. Na 23 wedstrijden staat de club op 65 punten en dat is zeven punten meer dan nummer twee SDOB. Aankomende zaterdag staat voor De Volewijckers tegen nummer acht WSV te wachten, waarvan de Amsterdammers eerder dit seizoen nog met 5-0 won. De tegenstander lijkt De Volewcijkers dan ook niet te kunnen tegenhouden, al zit een ongeluk in een klein hoekje.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!