Maurice Renger

Doek valt voor OSV al in eerste ronde


Via de nacompetitie hoopte OSV zich te handhaven in de tweede klasse, maar het doel viel al in de eerste ronde tegen Stormvogels.

“Vanaf de zijlijn zagen we dat de ploeg gespannen begon”, aldus Maurice Renger. Dat leidde al na 30 seconden tot een grote kans voor Stormvogels. En het werd ook al vroeg 1-0. Na een ongelukkige handsbal van Melle Bruijns was het raak uit de vrije trap. De thuisploeg maakte daarna ook de 2-0 en tot overmaat van ramp kwam OSV voor rust ook nog met tien man te staan na een rode kaart. 

“Tegen beter weten in probeer je er dan nog iets van te maken, maar we wisten dat het heel moeilijk werd”, aldus Renger, die zijn ploeg uiteindelijk met 5-0 zag verliezen. “Je weet dat de nacompetitie lastig is en hoopt dat je drie finales mag spelen, maar helaas. Als je kijkt naar dit seizoen, zijn we ook terecht gedegradeerd.”

Renger neemt afscheid en laat zijn ploeg dus achter in de derde klasse: “Dat had ik natuurlijk graag anders gezien. Ik wens ze het beste en hoop dat ze volgend seizoen een mooi jaar gaan hebben in de derde klasse.” 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV