Dohan Karacaer en DWS per direct uit elkaar

Zondag tweedeklasser DWS en trainer Dohan Karacaer hebben donderdagavond  per direct afscheid van elkaar genomen. Tarik Oulida, die samen met Karacaer de leiding had, blijft wel aan en zal zondag tegen SVW’27 de leiding hebben.

Voorzitter Remko de Jong: “We wilden als club graag de volledige focus van Dohan, maar gezien zijn andere werkzaamheden kon hij daar geen verandering in brengen. Daarom hebben we, in samenspraak met de selectie, besloten niet met hem verder te gaan.”

Karacaer: ‘Ik kan de beslissing van DWS wel begrijpen en respecteer het ook. Ik ben ook erg druk, maar het was zeker niet mijn beslissing ok uit elkaar te gaan. Het initiatief ligt in deze echt bij DWS. We hebben het echter wel prima op kunnen lossen.’

De taken van Karacaer, die het al samen deed met Tarik Oulida, zullen voorlopig alleen door Oulida worden overgenomen. DWS zal nu op zoek gaan naar een nieuwe assistent. De Jong: “We zullen zeker op zoek gaan naar aanvulling voor de technische staf. Ik weet dat er gelijk allerlei namen genoemd worden, maar daar kan ik nu nog niet op ingaan.”

Aanstaande zondag tegen SVW’27 zal Oulida de leiding hebben over het eerste elftal. DWS staat momenteel met zes punten op de voorlaatste plaats in de zondag tweede klasse A.

Foto Mario Wormhoudt |  Dohan Karacaer (l) en Tarik Oulida

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)