Home / Algemeen / Drie goals uit dode spelmomenten: SDZ ten onder tegen LSVV

Drie goals uit dode spelmomenten: SDZ ten onder tegen LSVV

Op Sportpark Transformatorweg vielen de doelpunten niet uit open spel. Alle treffers in het duel tussen SDZ en LSVV kwamen uit dode spelmomenten. De Amsterdammers troffen eenmaal doel, terwijl LSVV twee keer het net wist te vinden: 1-2.

Voor SDZ begon het scoreverloop goed, Max Dekker wist namelijk de score te openen. Echter wisten de bezoekers uit Langedijk daarna tweemaal te scoren, eerst scoorde Bas Kansen. Tien minuten voor tijd deed Maik den Iseger SDZ de das om. SDZ-trainer Thijs Sluijter baalde erg over het resultaat. “Vorig jaar hadden we dit soort wedstrijden over de streep getrokken, het team had toen namelijk andere spelers met bepaalde kwaliteiten. Namelijk om een wedstrijd echt te killen. Nu doen we het deels met andere spelers, circa vijf basisspelers nu zijn namelijk jeugdspelers of spelers die nog niet eerder op eerste klasse niveau hebben gespeeld.”

Wel waren SDZ en LSVV gedurende de wedstrijd gelijkwaardig aan elkaar, waarbij de thuisploeg bij vlagen ook erg goed speelden. Sluijter ziet zijn team soms net niet alles geven om een goal te voorkomen. “In de eerste klasse ga je dan ten onder, dat hebben we afgelopen weekend gemerkt. Terwijl we juist de kampioen van het rechterrijtje willen worden, dan moeten we tegen tegenstanders als LSVV juist punten pakken.”

Aankomend weekend is SDZ vrij, want de ploeg werd uitgeschakeld in de beker. De week erna wacht de belangrijke wedstrijd tegen Assendelft. Bekijk hier de uitslagen, stand en het programma in de zondag eerste klasse.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
SDZ