Home / Zaterdag 2a / DVVA onderuit ondanks vliegende start
Lex van der Horst

DVVA onderuit ondanks vliegende start

Vorige week zorgde DVVA samen met Zeeburgia voor een waar spektakelstuk in de districtsbeker. De ploeg van Lex van der Horst won met maar liefst 5-4 van Zeeburgia. Zaterdag nam DVVA het op tegen Loosdrecht. Het werd opnieuw een vermakelijk duel, maar dit keer ging de tegenstander er met de zege vandaar.

DVVA kende een vliegende start en stond al na 17 seconden op een 0-1 voorsprong, dankzij een kopbal van Maarten Dekkers, die de bal perfect voor kreeg van Job Arntz. Ook de 1-1 viel echter al vrij vroeg en vlak voor rust kwam DVVA zelfs op achterstand, na een misverstand tussen doelman Daan Waleson en één van zijn centrale verdedigers. Na rust kreeg DVVA voldoende mogelijkheden om de achterstand weer om te buigen in een voorsprong, maar de bal leek er niet in te willen. Daarbij was de doelman van Loosdrecht een enorme sta-in-de-weg.

Volgende week treft DVVA AFC zaterdag in de afsluitende poulewedstrijd. Een spannend duel: AFC voert de groep aan met 4 punten, gevolgd door DVVA en Zeeburgia met beiden 3 punten.

Opstelling: Daan Waleson, Job Verhoeve, Sem Barendse (45 Jasper Stracke), Jouke Spanninga, Jim Schiks, Vincent van Vliet, (75 Björn Ouwehand), Tom Frinsel, Sjoerd Geers, Job Arntz (60 Joris Kerkhofs), Maarten Dekkers, Max Hazewinkel.
Archieffoto: Hans van Beek
Send this to a friend