DVVA weet thuis niet van Marken te winnen

DVVA heeft aan het treffen met Marken een punt overgehouden. De ploeg van Lex van der Horst kwam op het eigen sportcomplex niet verder dan 1-1.

De Amsterdamse vereniging heeft het de laatste weken lastig en had het ook tegen Marken niet eenvoudig. Desondanks kwam DVVA op voorsprong te staan. Uit een prachtige aanval kreeg Julian Laan het voor elkaar om de openingstreffer te maken. De thuisploeg hoopte daarmee de rust in te gaan, maar slaagde daar niet in. Youran Burggraaf maakte uit een corner de 1-1.

Na de theepauze hoopte DVVA nog voor de winst te gaan, maar in de tweede helft was het spel van beide ploegen allerminst om over naar huis te schrijven. Marken en DVVA creëerden nog amper kansen en speelden rommelig, waardoor de tweedeklassers genoegen moesten nemen met een gelijkspel.

“Het was opnieuw een moeilijk bespeelbaar veld en dat maakte het lastig voor beide clubs”, stelde Van der Horst na afloop. “We hadden het voor rust moeten beslissen, maar lieten dat na. Na rust was het helaas niet best. Het zat er vandaag gewoon niet in. Volgende week hopen we het beter te doen.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

Tekst: Jordi Smit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)