DWS door nieuwe nederlaag tegen concurrent nog altijd niet veilig

Zondag tweedeklasser DWS dreigt straks nog in de problemen te komen om niet in de nacompetitie te belanden. De Amsterdammers gingen na de 3-1 nederlaag van vorige week bij FC Weesp opnieuw onderuit: nummer voorlaatst PVCV versloeg de thuisploeg met 0-2.

Nadat de jonge DWS-doelman Caine Brunings in de openingsfase zijn doel schoon hield, was hij na twintig minuten kansloos op een droge knal van Dennis Boeyen. Nouredinne Harrouni was daarvoor dicht bij een doelpunt, maar zowel zijn actie als even later een volley van Anass Benhammouch trof geen doel. Laatstgenoemde had het vizier sowieso niet op scherp staan en schoot na een waterpauze voorlangs.

Nog voor de rust verdubbelde Sjoerd van Doorn uit een afgeslagen hoekschop de marge voor de bezoekers: 0-2. DWS moest in de achtervolging en probeerde met wat invallers er alles aan te doen om de score te wijzigen. De Amsterdammers waren iets sterker en kregen de ruimte om te voetballen, maar in de buurt van het strafschopgebied liepen ze tegen een Vleutense muur op. Verder dan een schot van Benhammouch en een paar standaardsituaties kwam de thuisploeg niet.

Omdat de concurrenten in de laatste weken wel de punten pakken, komt de nacompetitiestreep steeds dichterbij. De marge is nog vier punten, met drie duels te gaan. Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag tweede klasse B.

Met dank aan Leen Overweg
Archieffoto: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS