Home / Algemeen / DWS heeft ook in Hooglanderveen moeite met scoren

DWS heeft ook in Hooglanderveen moeite met scoren

DWS heeft op bezoek bij Hooglanderveen een 2-0 nederlaag geleden. Beide goals werden gemaakt door Ilias Bezzahi. De eerste een paar minuten voor rust, de tweede zo’n tien minuten voor tijd.

Patrick van Leeuwen baalde na afloop dat zijn ploeg weer niet tot scoren kwam: “De eerste helft was misschien wel onze beste helft van het seizoen. We speelden goed, creëerden veel kansen. Maar de bal wil er gewoon niet in.” Zo kreeg Darryl Bobson een goede mogelijkheid van dichtbij en stuitte DWS meerdere malen op de doelman van de thuisploeg.

“In de tweede helft werden we wat te opportunistisch en liepen we in de val van Hooglanderveen. Tien minuten voor tijd kregen we het deksel op de neus”, aldus Van Leeuwen. “We hebben pas elf goals voor en dat is gewoon te weinig. Zonder echte afmakers is het lastig om wedstrijden te winnen. Dus we moeten aan de slag en veel trainen op de afronding.”

Twee weken geleden deed DWS met winst de inhaalwedstrijd tegen PVCV nog goede zaken op de ranglijst. Nu zakt het weer een paar plekken, het wordt gepasseerd door Hooglanderveen, DCG en PVCV. DWS bezet nu de tiende plaats in Zondag 2b. Volgende week mag de ploeg aan de bak: dan komt koploper De Meer op bezoek op Sportpark Spieringhorn.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Archieffoto: Mario Wormhoudt

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS