Home / Algemeen / DWS laat twee punten liggen tegen VVIJ

DWS laat twee punten liggen tegen VVIJ

DWS heeft de 5-0 derbyzege tegen DCG geen passend vervolg weten te geven. Tegen VVIJ, dat het al meer tegenstanders uit de regio Amsterdam lastig maakte, bleef het steken op een 0-0 gelijkspel.

“We hebben echt twee punten verloren vandaag”, zo blikte Patrick van Leeuwen na afloop terug. In de eerste helft ging het spel gelijk op met wat kansjes voor beide ploegen, maar echt gevaarlijk werd het niet. Na de thee koos DWS ervoor om wat opportunistischer te gaan spelen en dat leidde tot grotere mogelijkheden. Maar waar scoren vorige week zo makkelijk ging, lukte het dit keer niet. Wel werd de paal en de lat geraakt.

“VVIJ is een stugge ploeg, die goed georganiseerd stond. Het was na hen bij afloop feest in de kleedkamer en wij kregen de complimenten. Maar daar heb je niks aan natuurlijk. Op basis van de tweede helft hadden wij moeten winnen, maar het viel gewoon net niet goed vandaag”, zo zag Van Leeuwen. Aan de andere kant was hij blij met de inzet die zijn ploeg toonde: “De jongens hebben hard gewerkt. En ten opzichte van vorig jaar hebben we echt stappen gezet. Vorig jaar hadden we zo’n wedstrijd ook nog zomaar kunnen verliezen. De beleving van deze week moeten we volgende week tegen IVV vasthouden.”

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Archieffoto: Mario Wormhoudt

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS