Home / Algemeen / DWS moet meerdere erkennen in eersteklasser Fortuna Wormerveer

DWS moet meerdere erkennen in eersteklasser Fortuna Wormerveer

DWS begon vol goede moed aan de wedstrijd tegen Fortuna Wormerveer, maar moest al na een paar minuten tegen 0-1 achterstand aankijken. De jonge DWS keeper stond te ver voor zijn doel, waardoor Fortuna eenvoudig de 0-1 kon maken.

DWS kreeg al snel een mogelijkheid op de gelijkmaker, maar Denzel Sno liet die mogelijkheid liggen. Er volgende wat kansjes over en weer, voordat er weer een goede mogelijkheid volgende voor DWS. Arquinio Hakeem Bel zag zijn schot gestopt worden door de Zaanse keeper. Het was opnieuw Fortuna Wormerveer dat wel wist te scoren. De Amsterdamse verdediging verkeek zich op een stuiterende bal, maar de Fortuna-aanval niet: 0-2. Nog voor rust werd het ook 0-3.

In de tweede helft opnieuw mogelijkheden voor DWS om terug in de wedstrijd te komen. Nouredinne Harrouni kon alleen op de keeper af, maar de doelman was sneller bij de bal en plukte deze voor zijn voeten weg. Misschien was DWS te geduldig in de opbouw, waardoor Fortuna steeds de mogelijkheid kreeg om zich goed te organiseren. De Zaanse ploeg werd zelf vooral met de lange bal gevaarlijk.

Opnieuw een snelle uitbraak zorgde voor de 0-4. DWS probeerde met wissels nog iets te forceren, maar dat lukte niet. Het werd ook nog 0-5 voor Fortuna Wormerveer, waardoor het bekertoernooi voor DWS ten einde is. Zondag start de competitie. DWS ontvangt dan RODA ’23.

Bekijk hier alle foto’s van Jos Spitteler

Bron: Leen Overweg

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS
Send this to a friend