Home / Algemeen / DWS onderuit bij PVCV

DWS onderuit bij PVCV

Op bezoek bij PVCV in Vleuten heeft DWS donderdagavond een 3-0 nederlaag geleden. Daarmee is het nog altijd niet helemaal zeker van handhaving.

“We begonnen wel goed aan de wedstrijd en waren voetballend de bovenliggende partij. Al liet PVCV dat ook toe, het was hun plan om af te wachten op eigen helft en te spelen op ballen achter onze verdediging”, aldus Patrick van Leeuwen. Voor rust maakte PVCV er 2-0 van en na rust kwam daar dus nog een goal bij. Twee van de goals waren identiek: een vrije trap van 40 meter die indraaide, waarna er werd binnen gekopt.

DWS had in de tweede helft nog wel gekozen voor een andere speelwijze, in de hoop iets te forceren. “We gokten op een snelle 2-1, maar die viel niet. Je weet dat je het ook opengooit achterin en uiteindelijk kregen we dan ook het deksel op de neus.”

De voorsprong van 6 punten op VVIJ lijkt genoeg voor rechtstreekse handhaving, maar Van Leeuwen wil zich zo snel mogelijk helemaal veilig spelen: “We moeten gewoon zelf nog 3 punten pakken, de nacompetitie voorkomen en dan dit seizoen snel vergeten.”

Komend weekend staat voor DWS de laatste thuiswedstrijd op Sportpark Spieringhorn op het programma, de club verhuist (tijdelijk) naar Sportpark Sloten. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS