DWS thuis onderuit tegen Hooglanderveen (1-4)

Twee weken terug verloor DWS met 1-4 van HBC, zondag 20 oktober werd DCG door DWS met 1-4 verslagen. De wedstrijd van afgelopen zondag tussen DWS en VV Hooglanderveen eindigde ook in 1-4. De gasten namen de drie punten mee naar Hooglanderveen, een dorp in de gemeente Amersfoort.

De beginfase van de wedstrijd was voor DWS. De ploeg van oefenmeester Patrick van Leeuwen kreeg meerdere kansen. Zo kopte Anass Benhammouche over en ging het schot van Nouredinne Harrouni over. Densel Sno was het dichtstbij de openingstreffer, na een diepe bal van Demel Keenswijk. Echter was het Hooglanderveen dat de eerste goal van de wedstrijd maakte. Uit een corner kopte Danny de Graaf binnen. Voor rust verdubbelde de gasten de scoren. Brian Schimmel schoot vanaf circa 20 meter de bal in de kruising.

In minuut 50 kreeg DWS een grote kans. Milano Koender speelde Pinas Touvarno in, alleen Touvarno zag zijn inzet gekeerd worden door de doelman van Hooglanderveen. Wel kreeg DWS gedurende de tweede helft meer ruimte. Benhammouche maakte de aansluitingstreffer voor de Amsterdammers. Echter maakte DWS foutjes, waardoor Hooglanderveen optimaal kon profiteren. Mozes Hoppenbrouwer kon de 1-3 maken. In de slotfase van het duel wist Hooglanderveen nog de 1-4 te scoren, nadat de bal eerst de paal had geraakt.

Ondanks de nederlaag blijft DWS op de zevende plek in de zondag tweede klasse B. Volgende week zondag gaat DWS op bezoek bij Nieuw Utrecht. Net zoals DWS heeft Nieuw Utrecht negen punten uit zes wedstrijden. Klik hier om de uitslagen, standen het programma van de zondag tweede klasse B te zien.