fbpx
Home / slideshow / DWS vertrekt zonder punten bij Nieuw Utrecht

DWS vertrekt zonder punten bij Nieuw Utrecht

DWS heeft zichzelf opnieuw niet weten te belonen. Patrick van Leeuwen en zijn ploeg reisden zondagmiddag af naar Utrecht voor het duel met Nieuw Utrecht. Zonder punten keerden ze terug naar Amsterdam: 3-1.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

De Amsterdammers waren de wedstrijd goed begonnen en kwamen op voorsprong dankzij een goal van Dennis Okoduwa. DWS ging vervolgens op dezelfde voet verder. Het bleef de aanval zoeken en probeerde de score verder uit te breiden. De mogelijkheden waren er zeker om dat te doen, maar DWS slaagde daar niet in en liet Nieuw Utrecht zelfs op gelijke hoogte komen.

Daarna werd het even onrustig. De scheidsrechter en de grensrechter van Nieuw Utrecht kregen het met elkaar aan de stok en de scheidsrechter staakte de wedstrijd tijdelijk. Er werd ook meteen rust gehouden en daarna werd het duel hervat, met een andere grensrechter. Het voorval leek impact te hebben op de wedstrijd. Nieuw Utrecht kwam gebrand en sterk uit de kleedkamer en gaf DWS het nakijken. Het werd al snel 2-1, waarna DWS het kwijt was en Nieuw Utrecht ook nog de 3-1 liet maken.

De resultaten van DWS golven op en neer dit seizoen: de ene week wordt er met 3-1 of 4-1 gewonnen, de week erna wordt met vergelijkbare cijfers verloren. “Het zit nu even tegen. De continuïteit ontbreekt nog bij ons”, vertelt trainer Patrick van Leeuwen. “We creëren genoeg kansen, maar het zit soms tegen in de eindfase. Tegelijkertijd geven we de goals zelf te makkelijk weg. We moeten constanter worden als we bij de eerste 5 of 6 willen eindigen.” Maar hij ziet ook zeker genoeg om moed uit te putten, zoals de wedstrijd tegen DCG twee weken geleden: “We hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen, dus ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. We moeten hard werken en positief blijven. Volgende week treffen we koploper Soest, een mooi duel om ons weer te revancheren.”

Archieffoto: Hans van Beek

Send this to a friend