Home / slideshow / DWS weet goede reeks voort te zetten tegen Theole

DWS weet goede reeks voort te zetten tegen Theole

DWS heeft de goede lijn van voor de winterstop weten door te trekken. Toen werd 3 keer op rij gewonnen. Daar werd bij de hervatting van de competitie een vierde zege aan toegevoegd. Theole werd in Amsterdam met 2-1 verslagen.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

In de eerste helft hadden de Amsterdammers het betere van het spel en had het zomaar 3-0 of 4-0 kunnen staan bij rust. Toch was het dat niet het geval. Na 45 minuten stond er 1-0 op het scorebord. Mehmet Karaca had een goede dribbel in huis en mocht van Theole ver komen. Eenmaal bij het doel legde hij de bal breed op Anass Benhammouch, die zijn elfde goal van het seizoen maakte. Daarna kreeg onder andere Karaca nog een kans om de score te verdubbelen, maar op aangeven van Bamba Lancine schoot hij de bal naast.

Na rust was het spelbeeld eigenlijk hetzelfde en wist DWS ook op 2-0 te komen, via een goal van Demel Keenswijk. Theole gaf zich echter niet gewonnen en besloot opportunistischer te gaan spelen en de lange bal te hanteren. Dat had succes: de 2-1 van Elftal Almas viel en de bezoekers uit Tiel gingen er weer in geloven. In de slotfase was het dan ook gedaan met het mooie voetbal en was het vrouwen en kinderen eerst bij DWS. Het resulteerde er wel in dat de 3 punten over de streep getrokken werden. Zo gaat DWS nog altijd gedeeld met Kampong aan kop in de tweede periode.

“Het is heerlijk om na de winterstop gelijk weer te winnen. We hadden een goede flow te pakken voor de winter, maar je bent er toch een week of 4 uit. Dan is het altijd maar afwachten hoe je eruit komt. Gelukkig zijn de 3 punten weer binnen”, aldus trainer Patrick van Leeuwen na afloop.

Archieffoto: Mario Wormhoudt

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS