DWS

DWS ziet trainer-coach Sergio Cameron vertrekken naar DSOV

DWS moet toch op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De voetbalvereniging uit Amsterdam heeft van coach Sergio Cameron te horen gekregen dat hij de derdeklasser, ondanks een doorlopend contract, wil inruilen voor een andere club.

DSOV

Die nieuwe uitdaging voor Cameron is DSOV uit Vijfhuizen, dat één niveau hoger speelt dan DWS. De trainers van zowel DWS als DSOV zijn bezig aan hun eerste seizoen bij hun huidige club. Voordat Cameron bij DWS belandde, was hij assistent-trainer van Ajax-zaterdag onder Sander Middelbeek.

Meer interesse

,,Er was meer belangstelling”, opent Cameron. ,,Maar, daar ben ik niet op ingegaan. In principe zou ik ook komend seizoen nog voor de groep staan bij DWS. Ik heb veel plezier bij DWS en werk met een goede groep. Wat dat betreft is het zonde. Ik was verrast door de benadering van DSOV en heb dat ook direct gemeld bij bestuurslid Remko de Jong, omdat ik het zelf ook als een serieuze optie zag. Ze kennen mijn ambitie bij de club. Het is balen voor DWS, maar ze begrijpen het wel.”

DWS - CAMERON
Sergio Cameron – coach van DWS naar DSOV

Goed afsluiten

DSOV uit Vijhuizen staat dit seizoen onder leiding van Tom Verhoek, die de club na één jaar verlaat om zich te richten op zijn VC4 / UEFA-A opleiding bij de KNVB. Cameron neemt dus het stokje na de zomervakantie over. ,,Mijn intentie en die van DSOV is om langer met elkaar in zee te gaan. We hebben een jaar overeenkomst afgesproken. Ik zie DSOV als een stap vooruit en ik weet dat er kwaliteit aanwezig is. Ik heb zelf zeven jaar gewoond in en twee seizoen getraind bij Hoofddorp, de buurt daar is mij niet onbekend en ik ken enkele jongens uit de omgeving. De club maakt een goede indruk en dit soort dorpsverenigingen zijn er nog maar weinig in de straal rondom Amsterdam, met een trouwe aanhang en vrijwilligers. Ik ga eerst goed afsluiten bij DWS, we gaan nog altijd voor het hoogs haalbare.”

Foto’s: Hans van Beek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS