Home / Algemeen / Edwin Keizer verlaat IVV deze zomer
Edwin Keizer

Edwin Keizer verlaat IVV deze zomer

Edwin Keizer verlaat IVV deze zomer. De trainer is bezig aan zijn tweede seizoen in Landsmeer en is nog ongeslagen met de ploeg. Ondanks de goede prestaties, heeft hij besloten om voor komend seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Keizer licht zijn besluit, dat voor velen toch best een verrassing is, toe: “Het is een bepaald gevoel dat ik heb, wat ook te maken heeft met corona en de gevolgen daarvan. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik afgelopen seizoenen met teveel randzaken bezig moest zijn en te weinig trainer kon zijn. Je moet je steeds weer aanpassen en dit jaar heeft mij daardoor veel energie kost.”

Hoewel hij natuurlijk ook bij een eventuele nieuwe club te maken kan krijgen met de gevolgen van het coronavirus, hoopt Keizer weer ergens blanco met een goed gevoel te kunnen instappen. De keuze voor een nieuwe club zal hij dan ook niet overhaast maken: “Ik weet na al die jaren dat je nooit iets moet doen waar je aan twijfelt. Ik ben geen fulltime trainer en heb privé ook een erg druk leven. Het trainerschap moet mij dan wel energie geven.”

Voorlopig ligt zijn focus dus in ieder geval nog bij IVV: “Het komende half jaar gaat de aandacht uit naar promotie. Ik hoop op een goede manier hier af te kunnen sluiten, zowel sportief als persoonlijk.” De zoektocht naar een opvolger is in Landsmeer meteen begonnen. IVV hoopt nog voor kerst een opvolger te presenteren.

Archieffoto: Annelies Schreuder

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV