Eenvoudige zege voor AGB in Wormerveer

Waar Fortuna Wormerveer en AGB afgelopen jaren vaak concurrenten waren bovenin, is dat dit seizoen wel anders. Fortuna Wormerveer doet zijn best om degradatie te ontlopen, terwijl AGB wederom strijdt om de titel. In Wormerveer trokken de Amsterdammers dan ook aan het langste eind: 1-3.

De thuisploeg begon wel sterk aan de wedstrijd en kreeg meteen een aantal kansjes, onder andere via Cerezo Hartgers. Maar het was AGB dat na tien minuten de score opende via Adil Amghar el Yettefti. Hij kopte raak uit een voorzet van Jordan de Jong. Daarna was AGB los en creëerde het kans na kans. De Amsterdammers spaarden Fortuna echter en maakte voor rust alleen nog de 0-2 via De Jong.

In de tweede helft ging de thuisploeg op zoek naar de aansluiting, terwijl AGB wat gas terug nam. Een klein kwartier voor tijd kwam de aansluitingstreffer er, waardoor het toch nog even spannend werd. Op aangeven van Jeiel Peroti maakte Yassin El Yaakoubi de 1-2. Een paar minuten later gooide Edip Biberoglu het duel echter alsnog op slot met een kopgoal.

AGB blijft dus keurig in het spoor van koploper HBC. Bovendien is het ook nog in de race voor de districtsbeker, waarin het woensdagavond tegen Huizen speelt. Zondag gaat de competitie weer verder en speelt AGB tegen IVV. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 1a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB