Eenvoudige zege voor IVV bij AFC ’34

IVV blijft goed meedoen bovenin de eerste klasse. Op bezoek bij AFC ’34 boekte het een eenvoudige 0-3 zege.

De eerste goal viel al vroeg in de wedstrijd. Het was nog wel de thuisploeg die via Boris Zanoli de eerste kans had, maar Mitchel Dijkstra redde. Even later maakte Daniël Schermer er in de zevende minuut 0-1 van Daniël Schermer. Met ruim een half uur op de klok waren de Landsmeerders dicht bij de 0-2, maar werd de lat geraakt. Even later lukte het de bezoekers alsnog om de voorsprong te verdubbelen, wederom via Schermer. Daarna was AFC ’34 een paar keer dicht bij de aansluitingstreffer. Eerst waaide een voorzet van Milan Koenders op de lat, even later ging de vlag omhoog voor buitenspel, wat door de thuisploeg betwist werd. Er ontstond even wat tumult, maar het bleef bij 0-2 en met die stand was het rust.

Vlot na rust ging de wedstrijd op slot, toen doelman Joey Zwaan de bal uit een corner in eigen doel werkte. Daarmee was het duel gespeeld. In de slotminuut maakte Joshua John er nog 1-3 van, maar dat was voor de statistieken.

IVV blijft vierde, maar heeft nog een duel tegoed ten opzichte van de ploegen daarboven. Volgende week krijgt het laagvlieger Assendelft op bezoek. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 1a 

Archieffoto: Michel Bes

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV