Home / Algemeen / Eenvoudige zege voor IVV bij Nieuw Utrecht

Eenvoudige zege voor IVV bij Nieuw Utrecht

Op bezoek bij Nieuw Utrecht heeft IVV gedaan wat het moest doen, het won met 1-3 bij de nummer 12 van de ranglijst.

Al meteen vanaf de aftrap kreeg IVV een goede mogelijkheid, toen Mitchel Baars de bal voorzette richting Daniël Schermer. De spits kon er echter net niet bij. Even later was het wel raak, toen Schermer diep ging en de bal aan Dylan van Os gaf, die er 0-1 van maakte. Daarna kreeg de ploeg uit Landsmeer diverse mogelijkheden op de 0-2, waaronder een penalty. Die werd door Schermer niet goed ingeschoten, waardoor het 0-1 bleef. Na ruim een half uur wist Schermer alsnog de scoren, op aangeven van Baars. Voor rust maakte Nieuw Utrecht nog de aansluitingstreffer na een foutje in de as bij IVV.

Na rust ging IVV op dezelfde voet door en werd het na wederom een combinatie tussen Baars en Schermer 1-3 via laatstgenoemde. Daarna speelde IVV het duel rustig uit. “Gezien onze mogelijkheden was de uitslag wel wat karig en we zijn er niks mee opgeschoten, want De Meer heeft ook weer gewonnen”, aldus Frans Schuitemaker. Maar totdat het definitief beslist is, wil hij met IVV blijven strijden. Hij zal de komende weken dus geen spelers rust geven met het oog op de nacompetitie: “Je weet het maar nooit, Theole speelt ook nog voor de periodetitel en we kunnen toch de druk er nog op houden. Al zit De Meer natuurlijk in een goede flow. Als zij winnen, zijn ze ook de terechte kampioen.”

IVV ontvangt komende zondag RODA ’23, dat verrassend verloor van hekkensluiter FC Jeugd. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV