Home / Algemeen / Eenvoudige zege voor IVV op Theole

Eenvoudige zege voor IVV op Theole

IVV heeft zondagmiddag een eenvoudige zege geboekt op Theole. Al na een half uur stond er een 4-0 tussenstand op het bord, het duel eindigde uiteindelijk in 4-1.

Theole was voor IVV een nog onbekende ploeg en de ongeslagen status van de ploeg uit Tiel maakte dat IVV alert was. Edwin Keizer had zijn huiswerk gedaan door diverse andere trainers te bevragen over Theole en aan de hand daarvan een strijdplan op te stellen. “En dat plan pakte goed uit, want we waren oppermachtig”, blikte Keizer tevreden terug. “Het nadeel van zo snel op 4-0 staan is alleen wel dat de tegenstander voor het doel gaat hangen en dat bij ons iedereen in de spaarstand ging en wat procentjes scherpte verliest.”

Dat vertaalde zich door naar het wedstrijdbeeld van de tweede helft, waarin IVV niet meer hoefde en ook Theole wist ook weinig te creëren. In de laatste minuut maakten de bezoekers uit een corner nog wel een eretreffer. De goals van IVV kwamen van Massimo Kammeron (1-0 en 3-0), Danny Goedkoop (2-0) en Dylan van Os (4-0).

Zo lijkt IVV als nummer twee de winterstop in te gaan. Dat zou nog kunnen veranderen als er de komende weken wel gevoetbald wordt, want komend weekend staat eigenlijk de topper tegen koploper De Meer op het programma. Maar als het aan Keizer ligt, gaat daar een streep door: “Ik vind het niks om door te spelen zonder trainen. Je ziet dat we nu eigenlijk met z’n allen al niet goed genoeg getraind zijn en dat er dit seizoen meer blessures zijn dan andere jaren.”

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV