Kadoelen

Eenvoudige zege voor Kadoelen op GeuzenMiddenmeer

Het gedegradeerde Kadoelen is in de vierde klasse begonnen met een 5-1 zege op GeuzenMiddenmeer.

De eerste twintig minuten domineerde Kadoelen het spel, maar het baltempo lag te laag en Kadoelen wist niet tot scoren te komen. Na 23 minuten viel dan het eerste doelpunt. Nicky Roele krijgt een voorzet van Landry Monni en schiet de bal binnen. Dan krijgt Kadoelen een aantal kansen om de 2-0 te maken, maar verzuimt dit te doen, tot aan de 39ste minuut. Wederom Landry Monni die Nicky Roele bedient: 2-0.

De tweede helft gaat verder zoals de eerste eindigde, Kadoelen domineert, maar weet het niet om te zetten in doelpunten. Tot aan de 65 ste minuut als Toon van der Waal erin komt. Er kwam wat meer snelheid in het spel en dit resulteerde dan ook in de 75e minuut in de 3-0, een schitterend schot vanaf een metertje of 20 van Jurre de Boer. Een minuut later ligt de bal dan weer in het netje 76ste minuut, Monni krijgt de bal van Van der Waal en bedient wie anders dan Roele. De spits maakte zijn hattrick compleet en daarmee kwam de 4-0 op het bord.

Kadoelen wisselt dan drie keer. Uit het niets scoort Geuzen Middenmeer dan de 4-1. Twee minuten voor tijd laten de wissels ook van zich horen, Roy Dors geeft de bal op Reduan Fares en die kopt de bal in: 5-1. Laatste wapenfeit van de dag komt nog op naam van Van der Waal, een lob op de lat.

Volgende week gaat Kadoelen op bezoek bij ZSGOWMS. Dat begon de competitie met een spectaculaire 6-5 op bezoek bij TOS-Actief. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 4c