Effectief SCPB ’22 verslaat Hooglanderveen

In een weinig verheffend duel heeft SCPB ’22 met 0-4 gewonnen op bezoek bij Hooglanderveen.

Met name in het eerste half uur gebeurde er weinig noemenswaardigs. Een kopbal van Jurriën Ebbes ging voorlangs en een schotje van Jason Eilbracht eindigde naast het doel. Aan de andere kant werd SCPB ’22 pas na ruim een half uur gevaarlijk. Gianni Oosterhoff stuurde Dave Hertog weg met een fantastische bal, maar de spits stond buitenspel. Even later was het plotseling raak voor de Badhoevedorpers. Nadat Ralf Fenne erdoor was over links, wist hij Diede Mentink te bereiken, die het afmaakte. Voor rust werd het ook nog 0-2. Dominique Sweers besloot van een meter of 25 maar eens uit te halen en knalde de bal zo de kruising in.

Meteen na rust viel ook de 0-3 en was de wedstrijd plotseling gespeeld. Een inzet van Hertog ging via de rug van Jorin Bruins het doel in. Hooglanderveen was machteloos en had in de tweede helft weinig in te brengen, al was het nog één keer dicht bij een goal. Mennos Bos kopte op de lat, waarna de rebound over ging. SCPB ’22 kwam nog wel een keer tot scoren. Thom Leenen kon alleen op de keeper af en schoot met een uur op de klok beheerst de 0-4 binnen.

Het laatste half uur had ook bijna schriftelijk afgedaan kunnen worden. SCPB ’22 verscheen zo nu en dan nog wel voor het vijandelijke doel, maar goals vielen er niet meer en Hooglanderveen was machteloos. Na stipt 90 minuten vond de scheidsrechter het dan ook mooi geweest en maakte hij een einde aan het duel.

Over twee weken wacht voor SCPB ’22 een cruciaal duel. Het strijdt dan met Sporting Martinus om de koppositie. Bekijk hier de stand en het programma in Zondag 2b

Bekijk hier alle foto’s van het duel

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)