Home / Algemeen / El Hajoui El Jaafari de grote man bij zevenklapper DCG
DCG

El Hajoui El Jaafari de grote man bij zevenklapper DCG

Voor DCG stond zondag het bekerduel met Spirit ’30 op het programma. DCG had vorige week op bezoek bij HBOK verloren, terwijl Spirit ’30 verrassend had gewonnen van SDZ. Het werd een doelpuntrijke middag: 7-3.

Na ruim een kwartier kregen de bezoekers voor het eerst een kans en was het meteen raak: 0-1. Maar al voor rust wist de ploeg van Senel Cebar dat eenvoudig om te keren. Uit een penalty viel de 1-1. De 2-1 kwam op naam van Anwar Akrouh, die vanaf een meter of 20 de bal keurig binnen schoot. Bilal El Hajoui El Jaafari zorgde voor de 3-1 uit een fraaie vrije trap.

Na rust kwam Spirit ’30 wat scherper uit de kleedkamer dan DCG en werd het vrij snel 3-2 en ook 3-3. “En dat terwijl we er juist op gehamerd hadden om na rust meer goals te maken, want wie weet kun je nog verder bekeren op doelsaldo. Maar wij waren in de eerste fase na rust gewoon zwakker”, aldus Cebar. Gelukkig voor DCG viel vrij snel na de 3-3 ook al weer de 4-3. El Hajoui El Jaafari was opnieuw de maker, dit keer via een stiftje over de keeper. Ook in de 5-3 had hij zijn aandeel, dit keer was Yassine El Haddad de afmaker. De thuisploeg kreeg de grip op de wedstrijd weer terug en wist nog twee keer te scoren. El Hajoui El Jaafari scoorde opnieuw uit een vrije trap en El Haddad zorgde voor het slotakkoord. Een stiftje van El Hajoui El Jaafari eindigde dit keer op de lat, maar was in de rebound dus een prooi voor El Haddad.

DCG heeft nu net als Spirit ’30 3 punten behaald en kan dus nog door gaan in de beker, als het volgende week wint van SDZ. “Al met al ben ik blij met hoe het vandaag ging. We hebben goed gevoetbald en ik heb aardige combinaties gezien. Vooral op de eerste helft en het laatste half uur kunnen we zeker voortborduren”, aldus Cebar.

Bekijk alle foto’s van Nuray Ince

Send this to a friend